NAJVEĆA UŠTEDA - Pužev gel - SUPER PONUDA 5 kom - 169 kn

Kupite komplet od 5 komada Puževog gela i ostvarite najveću uštedu.

Pužev gel 5 komada - 169 kn (+ poštarina 25 kn). Pakiranje - jedna kutija sadrži 125 ml. U ovoj ponudi ukupno dobivate 5x125ml.

ISKORISTITE PRILIKU I NARUČITE ODMAH -  KLIKNITE OVDJE 

Naručite sada - platite poštaru pouzećem. 

Pužev gel je ekstrakt koji regenerira a ujedno i obnavlja kožu kao što puž obnavlja svoju oštećenu kućicu. Sve to omogućava glavni sastojak Puževog gela, alantoin koji je proizveden prirodnim putem. Alantoin djeluje na kožu tako da proizvodi proteine stanicama, ulazi u kožu i regenerira je.

 

 

 Sadrži sastojke u omjeru koji se prirodno nalaze u sluzi puža kao što su alantoin, glikolna kiselina, kolagen i elastin, ali i dr. vrijedne sastojke: ekstrakt algi i hranjiva ulja. Potiče regeneraciju kože, čuva obrambeni mehanizam kože, poboljšava izgled kože djelovanjem prirodnog piling efekta glikolne kiseline, pomaže usporiti starenje kože i nastajanje bora, štiti od štetnih sunčevih zraka, smanjuje pigmentaciju kože, održava svjež, zdrav i mlađahan izgled. Učinkovito djeluje kod akni, osipa, dermatitisa, alergija, opeklina, ožiljaka i strija. 

Najbolje je koristiti tri puta dnevno u dužem periodu Kod suhe kože: nakon nanošenja gela treba najeti hidratantnu kremu ( samo navečer).

 ISKORISTITE PRILIKU I NARUČITE ODMAH -  KLIKNITE OVDJE

 Naručite sada - platite poštaru pouzećem.

 

 

 Moguće je naručiti sljedeće kombinacije: