AKCIJA - Pužev gel + Gavez gel - 69 kn

Naručite sada  - platite pri preuzimanju

 

AKCIJA - Pužev gel + KRALJEV gavez - 69 kn (+poštarina 25 kn)

 NARUČITE ODMAH -  KLIKNITE OVDJE

KRALJEV gavez

 

Kraljev gavez je gel i jedan je od najdragocenijih koji pomaže u liječenju reumatskih bolova, istegnuća, gihta, pa čak i preloma kostiju. Ljekovitost Kraljevog gaveza čine eterična ulja, tanin, sluzi, holin i rijetka supstanca alantoin. Alantoin najviše djeluje na stvaranje novih ćelija tamo gdje postoje kraste i ozljede, ispucalost, sportske povrede. Snaga kraljevog gaveza leži u izraženim ekstraktima gaveza, mentola i kamfora.

Veličina pakirnaja 250 ml. Proizvedeno u Njemačkoj.

 

 

 

 

Gel puža rješava problem akni, ublažava bore, ožiljke, regenerira kožu a učinkovito djeluje i na strije.

Pužev gel je ekstrakt koji regenerira a ujedno i obnavlja kožu kao što puž obnavlja svoju oštećenu kućicu. Sve to omogućava glavni sastojak Puževog gela, alantoin koji je proizveden prirodnim putem. Alantoin djeluje na kožu tako da proizvodi proteine stanicama, ulazi u kožu i regenerira je.

 

Sadrži sastojke u omjeru koji se prirodno nalaze u sluzi puža kao što su alantoin, glikolna kiselina, kolagen i elastin, ali i dr. vrijedne sastojke: ekstrakt algi i hranjiva ulja. Potiče regeneraciju kože, čuva obrambeni mehanizam kože, poboljšava izgled kože djelovanjem prirodnog piling efekta glikolne kiseline, pomaže usporiti starenje kože i nastajanje bora, štiti od štetnih sunčevih zraka, smanjuje pigmentaciju kože, održava svjež, zdrav i mlađahan izgled. Učinkovito djeluje kod akni, osipa, dermatitisa, alergija, opeklina, ožiljaka i strija.

Proizvođač: Pullach Hof, Made in Germany
Rok trajanja: 10 mjeseci od otvaranja

Sastav: Aqua, Isopropyl Alcohol, Snail Secretion Filtrate (Helix Aspersa Muller), Propylene Glycol, Dimethicone, Glycerine, Glycosaminoglycans, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Pyridoxine HCL, Carbomer Sodium Hydroxide, Phenylpropanol, Methylisothiazolinone, Parfum

Najbolje je koristiti tri puta dnevno u dužem periodu Kod suhe kože: nakon nanošenja gela treba najeti hidratantnu kremu ( samo navečer).

 

AKCIJA - Pužev gel + KRALJEV gavez - 69 kn (+poštarina 25 kn)

 NARUČITE ODMAH -  KLIKNITE OVDJE